Paprikové lusky marinované
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 61 kcal
 - Sacharidy 6 g
 - Tuky 4 g
 - Sodík 74 mg
 - Bílkoviny 1 g
 - Uhlovodany 6 g
 - Cholesterol 0.3 mg
 - Draslík 164.5 mg
 - Vláknina 144.8 mg
 - Vitamín A 144.8 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 66 mg
 - Vitamín E 1.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Papriky omyjeme, zbavíme semen, osušíme a na oleji ze všech stran osmažíme.
 - 
                                2
Měkké, ještě teplé papriky oloupeme a rozložíme je na mísu.
 - 
                                3
Smícháme sůl, pepř, cukr, utřený česnek, worcester, vinný ocet a salátový olej. Vše dobře rozmícháme a nalijeme na papriky.
 - 
                                4
Za občasného míchání marinujeme nejméně 2 hodiny.