Toskánský salát z drůbežích jater
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 157 kcal
 - Sacharidy 11 g
 - Tuky 5 g
 - Sodík 165 mg
 - Bílkoviny 16 g
 - Uhlovodany 11 g
 - Cholesterol 301.9 mg
 - Draslík 380.2 mg
 - Vláknina 3729.8 mg
 - Vitamín A 3729.8 mg
 - Vitamín B6 0.9 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 33.5 mg
 - Vitamín E 0.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 8.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Oloupanou cibuli nakrájíme na plátky. Kuřecí (nebo krůtí) játra omyjeme a osušíme. V pánvi na rozehřátém oleji opékáme játra s cibulí asi 4 minuty.
 - 
                                2
Játra s cibulí vyjmeme z pánve, výpek zředíme octem a 75 ml vody, osolíme, opepříme a mírně osladíme. Přidáme očištěné, nakrájené feferonky.
 - 
                                3
Na talíře upravíme omytou rukolu, játra a cibuli. Podle chuti můžeme salát ozdobit celými feferonkami.
 - 
                                4
Podáváme s bílým chlebem nebo pečivem.