Teplý zelný salát
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 157 kcal
 - Sacharidy 9 g
 - Tuky 11 g
 - Sodík 290 mg
 - Bílkoviny 5 g
 - Uhlovodany 9 g
 - Cholesterol 17 mg
 - Draslík 265.5 mg
 - Vláknina 6312.9 mg
 - Vitamín A 6312.9 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 45.8 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Zelí očistíme a nakrájíme na tenké nudličky. Vložíme je do zálivky z octa zředěného vodou, přidáme sůl, pepř, kmín a cukr a necháme prudce přejít varem.
 - 
                                2
Nakonec osmahneme dozlatova slaninu nakrájenou na kostičky a nalijeme ji na salát.