Salát z grilovaných paprik
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 66 kcal
 - Sacharidy 12 g
 - Tuky 2 g
 - Sodík 64 mg
 - Bílkoviny 2 g
 - Uhlovodany 12 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 195.7 mg
 - Vláknina 3993.5 mg
 - Vitamín A 3993.5 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 117.5 mg
 - Vitamín E 0.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Nejprve na grilu opečeme papriky tak, aby byla jejich slupka tmavě zbarvená.
 - 
                                2
Hotové papriky necháme vychladnout v uzavřené nádobě.
 - 
                                3
Vychladlé papriky zbavíme slupky a nakrájíme.
 - 
                                4
V míse smícháme nakrájené papriky, petržel, ocet, olej a sůl.
 - 
                                5
Salát podáváme ihned po jeho zhotovení.