Indický fazolový salát
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 797 kcal
 - Sacharidy 103 g
 - Tuky 28 g
 - Sodík 182 mg
 - Bílkoviny 34 g
 - Uhlovodany 11 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 300 mg
 - Vláknina 5064.9 mg
 - Vitamín A 5064.9 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 14.5 mg
 - Vitamín E 0.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Fazole zalijeme studenou vodou a dáme vařit. Vaříme do změknutí cca 30 minut. Poté slijeme.
 - 
                                2
Cibuli a česnek oloupeme a pokrájíme na menší kousky. Necháme zpěnit na rozpáleném oleji. Přidáme na plátky pokrájená rajčata, kurkumu, zázvor a cayenský pepř.
 - 
                                3
Přilijeme 2 l vody, přisypeme fazole, tymián, bobkový list a petržel. Vše osolíme a opepříme. Zakryté vaříme na mírném plameni 120 minut.
 - 
                                4
Na závěr přimícháme sekaný koriandr a ihned podáváme.