Salát z drůbežích jater
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 346 kcal
 - Sacharidy 20 g
 - Tuky 18 g
 - Sodík 681 mg
 - Bílkoviny 26 g
 - Uhlovodany 20 g
 - Cholesterol 7 mg
 - Draslík 1685.2 mg
 - Vláknina 11639.8 mg
 - Vitamín A 11639.8 mg
 - Vitamín B6 1.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 77.9 mg
 - Vitamín E 5.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 37.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Játra pokrájíme na větší kousky, orestujeme 3 minuty na rozpáleném oleji.
 - 
                                2
Přilijeme 50ml octa z cherry a restujeme ještě 1 minutu.
 - 
                                3
Špenát omyjeme a naskládáme na servírovací talíř.
 - 
                                4
Polijeme zbytkem octa.
 - 
                                5
Poklademe restovanými játry a kousky rajčat.
 - 
                                6
Osolíme a opepříme.