Nivový salát s řeřichou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 520 kcal
 - Sacharidy 57 g
 - Tuky 15 g
 - Sodík 873 mg
 - Bílkoviny 19 g
 - Uhlovodany 57 g
 - Cholesterol 28.1 mg
 - Draslík 909.5 mg
 - Vláknina 11030 mg
 - Vitamín A 11030 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 93 mg
 - Vitamín E 1.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Ve wok pánvi rozpálíme olej a osmažíme kostičky toastového chleba, necháme osušit na papírové utěrce.
 - 
                                2
Pánev znovu rozpálíme, vhodíme nakrájený česnek a jarní cibulku a smažíme, až se zelenina rozvoní. Potom přihodíme cuketu a papriky nakrájené na proužky, hrozinky a opékáme asi 3 minuty a odložíme.
 - 
                                3
Na pánvi prudce a krátce orestujeme řeřichu, rozložíme ji na talíř, na ni navršíme zeleninovou směs, kostičky chleba, posypeme rozdrobeným plesnivým sýrem. Pokapeme octem a ještě teplé podáváme.