Ovocný salát s nektarinkou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 50 g Hroznové víno
  • 1 ks Banány
  • 1 ks Jablka
  • 6 ks Jahody zahradní
  • 2 ks Pomeranče
  • 1 ks Nektarinka
  • 1 ks Hrušky
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 159 kcal
  • Sacharidy 40 g
  • Tuky 1 g
  • Sodík 1 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 40 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 564.2 mg
  • Vláknina 13454.5 mg
  • Vitamín A 13454.5 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 76.8 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Vrchní a spodní část pomerančů odřízneme a oloupeme pomeranče nad mísou, abychom zachytili vykapávající šťávu. Jednotlivé dílky oddělíme od blanek a dáme do mísy. Přidáme nakrájené jablko, nakrájenou hrušku, hroznové víno bez pecek a nakrájenou nektarinku. Opatrně vše promícháme a dáme na hodinu do lednice.

  • 2

    Před podáváním oloupeme a nakrájíme na plátky banán, přidáme do mísy a z jahod odstraníme stopky, rozpůlíme je a přidáme je též k ovoci.

  • 3

    Promícháme a podáváme.

Komentáře k receptu