Telecí játra Napolitaine
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 672 kcal
- Sacharidy 37 g
- Tuky 38 g
- Sodík 829 mg
- Bílkoviny 44 g
- Uhlovodany 37 g
- Cholesterol 550.6 mg
- Draslík 581.5 mg
- Vláknina 4008.3 mg
- Vitamín A 4008.3 mg
- Vitamín B6 1.5 mg
- Vitamín B12 0.1 mg
- Vitamín C 2.1 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 43.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Omytá a očištěná játra nakrájíme na 1 cm plátky, na okraji je mělce nařízneme, lehce naklepeme, opepříme, na 80 g másla po každé straně 3 minuty opečeme, osolíme a vyndáme. Do šťávy přilijeme vývar, přidáme 20 g másla a rajčatový protlak a krátce povaříme. 
- 
                                2Uvařené těstoviny promícháme se šťávou, rozdělíme na talíře, posypeme strouhaným sýrem, navrch položíme opečená játra a přelijeme zbytkem rozpuštěného másla. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        