Čína z kuřecích prsou
Suroviny
- 300 g Hlíva ústřičná
 - 120 g Jablka
 - 800 g Kuřecí prsa
 - 300 g Pórek
 - 60 ml Olej olivový
 - 1 kávová lžička Sůl
 - 0.25 kávová lžička Pepř černý mletý
 - 0.25 kávová lžička Chilli koření mleté
 - 0.5 kávová lžička Omáčka ústřicová
 - 2 špetka Zázvor mletý
 - 2 špetka Koriandr mletý
 - 2 polévková lžíce Omáčka sójová
 - 1 polévková lžíce Solamyl
 - 2 polévková lžíce Kečup
 
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 463 kcal
 - Sacharidy 21 g
 - Tuky 21 g
 - Sodík 502 mg
 - Bílkoviny 46 g
 - Uhlovodany 17 g
 - Cholesterol 128 mg
 - Draslík 923.9 mg
 - Vláknina 4066.9 mg
 - Vitamín A 4066.9 mg
 - Vitamín B6 1.7 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 14.3 mg
 - Vitamín E 1.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 4.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Kuřecí prsa omyjeme, osušíme a nakrájíme na nudličky. Očištěný pórek i se zelenou částí nakrájíme na delší nudličky, očištěné houby nakrájíme na kostky, oloupané jablko bez jádřince nakrájíme na kostičky.
 - 
                                2
Maso okořeníme, vmícháme bramborovou moučku a na oleji zprudka osmažíme. Poté vmícháme jablko s houbami, pórek a podusíme. Nakonec přidáme sójovou i ústřicovou omáčku a vmícháme kečup.