Lahodná sýrová omáčka z gorgonzoly
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 526 kcal
- Sacharidy 5 g
- Tuky 35 g
- Sodík 760 mg
- Bílkoviny 14 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 160 mg
- Draslík 0.1 mg
- Vláknina 104.8 mg
- Vitamín A 104.8 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Italský sýr Gorgonzolu rozkrájíme na kostičky. Do rendlíku si nalijeme smetanu, přidáme pokrájený sýr a bílý pepř. Při mírné teplotě pomalu mícháme do doby, až se sýr rozpustí. 
- 
                                2Hotovou omáčku nalijeme do misky a hned podáváme. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        