Steaky z lososa s hráškem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 200 g Hrášek v slaném nálevu - sterilovaný
  • 1 kávová lžička Cukr krupice
  • 4 ks Losos - filety
  • 1 špetka Sůl
  • 2 polévková lžíce Olej olivový
  • 2 polévková lžíce Balsamico ocet
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 413 kcal
  • Sacharidy 7 g
  • Tuky 14 g
  • Sodík 385 mg
  • Bílkoviny 61 g
  • Uhlovodany 7 g
  • Cholesterol 156 mg
  • Draslík 1022.7 mg
  • Vláknina 3300 mg
  • Vitamín A 3300 mg
  • Vitamín B6 0.6 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 4.9 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Steaky z lososa omyjeme studenou vodou a osušíme, poté je prudce osmahneme v rozehřáté pánvi bez oleje a vyjmeme.

  • 2

    Z octa, cukru, soli a oleje smícháme zálivku, kterou každý steak pokapeme a maso dáme do chladna marinovat.

  • 3

    Hráškové lusky slijeme a necháme okapat, krátce osmažíme na pánvi a rozdělíme na talíře. Přidáme k nim plátky lososa, pokapeme zbývající zálivkou a podáváme.

Komentáře k receptu