Paprikový salát
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 228 kcal
 - Sacharidy 22 g
 - Tuky 16 g
 - Sodík 120 mg
 - Bílkoviny 3 g
 - Uhlovodany 22 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 626.2 mg
 - Vláknina 210 mg
 - Vitamín A 210 mg
 - Vitamín B6 1.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 280.3 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Papriky pečlivě omyjeme, očistíme od stopek a jadřinců, pokrájíme na nudličky. Pokrájenou papriku zprudka osmahneme na rozpáleném oleji.
 - 
                                2
Dáme do mísy a přelijeme octem, přidáme utřený česnek a sůl. Pečlivě promícháme.
 - 
                                3
Necháme alespoň půl hodiny odležet v chladničce, poté servírujeme.