Borůvkový pudink s piškoty
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 167 kcal
 - Sacharidy 39 g
 - Tuky 1 g
 - Sodík 99 mg
 - Bílkoviny 2 g
 - Uhlovodany 28 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 56.7 mg
 - Vláknina 2650 mg
 - Vitamín A 2650 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 10.6 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Borůvky pečlivě přebereme a v cedníku je důkladně propláchneme studenou vodou.
 - 
                                2
Borůvky, citronovou šťávu a cukr smícháme v hrnci s 3 decilitry vody a necháme chvíli vařit. V hrnku rozmícháme v 1dl vody vanilkový pudink, který vlijeme k borůvkám a za stálého míchání vaříme půl minuty.
 - 
                                3
Teplý pudink při rozdělování do misek prokládáme piškoty. Podáváme chlazený.