Jahodová polévka s jogurtem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 168 kcal
 - Sacharidy 22 g
 - Tuky 8 g
 - Sodík 24 mg
 - Bílkoviny 4 g
 - Uhlovodany 19 g
 - Cholesterol 26.5 mg
 - Draslík 268.9 mg
 - Vláknina 5000 mg
 - Vitamín A 5000 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 73.8 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 50.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očištěné a omyté jahody nakrájíme na kousky, vložíme do misky a prosypeme cukrem. Necháme v chladničce asi 1 hodinu proležet.
 - 
                                2
Část jahod rozmixujeme s jogurtem a smetanou, vychladíme a přimícháme ještě část jahod.
 - 
                                3
Hotovou polévku nalijeme do skleněných misek a ozdobíme zbylými jahodami.