Z tofu karbanátky
Suroviny
- 400 g Cizrna konzervovaná
 - 75 g Sýr sójový - Tofu
 - 115 g Brambory vařené
 - 75 g Strouhanka
 - 1 kávová lžička Kmín mletý
 - 1 kávová lžička Koriandr mletý
 - 1 ks Cibule červená
 - 1 stroužek Česnek
 - 2 polévková lžíce Citronová šťáva
 - 4 polévková lžíce Koriandr čerstvý
 - 0.17 polévková lžíce Olej rostlinný
 
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 237 kcal
 - Sacharidy 43 g
 - Tuky 3 g
 - Sodík 501 mg
 - Bílkoviny 9 g
 - Uhlovodany 43 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 359.6 mg
 - Vláknina 13756.5 mg
 - Vitamín A 13756.5 mg
 - Vitamín B6 0.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 11.8 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Do hrnce dáme nasekanou cibuli, rozetřený česnek, kmín, koriandr, citronovou šťávu a přivedeme k varu. Pod pokličkou vaříme 5 minut.
 - 
                                2
Do misky dáme konzervovanou cizrnu, tofu, vařené brambory pokrájené na plátky a smícháme. Přidáme směs s cibulí, koriandrem a kořením a promícháme. Rozdělíme na 4 díly a vytvoříme karbanátky. Do talíře nasypeme strouhanku a po obou stranách obalíme karbanátky.
 - 
                                3
Ve woku rozehřejeme olej a z každé strany smažíme karbanátky 5 minut.
 - 
                                4
Poté ihned podáváme.