Vepřové po řecku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 376 kcal
 - Sacharidy 8 g
 - Tuky 27 g
 - Sodík 259 mg
 - Bílkoviny 25 g
 - Uhlovodany 4 g
 - Cholesterol 206.7 mg
 - Draslík 153.2 mg
 - Vláknina 3625 mg
 - Vitamín A 3625 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 20.2 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2536.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté maso osolíme a udusíme doměkka na celeru, nakrájeném na nudličky.
 - 
                                2
Šťávu zahustíme nasucho opraženou moukou rozmíchanou ve vodě a povaříme.
 - 
                                3
Měkké maso nakrájíme na plátky a na talíři je ozdobíme nasekaným, natvrdo uvařeným vejcem, plátkem citronu a posypeme nastrouhaným sýrem. Pokrm zjemníme kouskem másla.