Masová omáčka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1794 kcal
 - Sacharidy 14 g
 - Tuky 133 g
 - Sodík 116 mg
 - Bílkoviny 126 g
 - Uhlovodany 0 g
 - Cholesterol 509 mg
 - Draslík 0 mg
 - Vláknina 945 mg
 - Vitamín A 945 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 17721.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté maso umeleme a opečeme nasucho. Podlijeme vývarem, osolíme a dusíme doměkka.
 - 
                                2
Během dušení pokrm zahustíme nasucho opraženou moukou rozmíchanou ve vodě.
 - 
                                3
Hotovou omáčku dochutíme a nakonec přidáme kousek másla.