Dušená kuřecí prsíčka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 404 kcal
 - Sacharidy 22 g
 - Tuky 7 g
 - Sodík 493 mg
 - Bílkoviny 48 g
 - Uhlovodany 7 g
 - Cholesterol 128 mg
 - Draslík 1046.8 mg
 - Vláknina 4531 mg
 - Vitamín A 4531 mg
 - Vitamín B6 1.7 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 12.4 mg
 - Vitamín E 0.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
V hrnci rozpálíme olej, osolená a opepřená kuřecí prsa opečeme z obou stran dozlatova.
 - 
                                2
Žampióny očistíme a nakrájíme na čtvrtky. Česnek oloupeme a nasekáme nadrobno. Prsa z hrnce vyndáme, olej slijeme a v hrnci ponecháme jen lžíci oleje. Přidáme houby, česnek, mražené fazolky a dusíme asi 3 minuty.
 - 
                                3
Přimícháme rajskou omáčku nebo protlak, vývar, drcené chilli papričky a vše přivedeme k varu. Vrátíme do hrnce maso a při mírné teplotě dusíme ještě 10 minut, až maso i fazolky změknou.
 - 
                                4
Pokrm upravíme na talíře a ihned podáváme.