Květákový nákyp a telecím masem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 301 kcal
 - Sacharidy 12 g
 - Tuky 14 g
 - Sodík 613 mg
 - Bílkoviny 33 g
 - Uhlovodany 11 g
 - Cholesterol 323.3 mg
 - Draslík 1077.3 mg
 - Vláknina 8415.5 mg
 - Vitamín A 8415.5 mg
 - Vitamín B6 0.9 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 103.8 mg
 - Vitamín E 1.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté maso nakrájíme na kousky, osolíme a nasucho opečeme. Podlijeme trochou vody a pod pokličkou dusíme doměkka.
 - 
                                2
Omytý květák uvaříme v osolené vodě ne zcela doměkka, necháme okapat a nakrájíme na kousky.
 - 
                                3
Do olejem vymazané zapékací mísy urovnáme směs masa a vařeného květáku, opepříme a po prohřátí v troubě zalijeme mlékem s rozšlehanými vejci. Pokrm zapečeme ve středně vyhřáté troubě a před podáváním posypeme nasekanou petrželkou.