Studená okurková polévka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 115 kcal
 - Sacharidy 7 g
 - Tuky 9 g
 - Sodík 122 mg
 - Bílkoviny 4 g
 - Uhlovodany 3 g
 - Cholesterol 10 mg
 - Draslík 132.5 mg
 - Vláknina 852 mg
 - Vitamín A 852 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 6.8 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Nastrouhanou okurku pokapeme olejem a osolíme. Promícháme s nasekaným koprem, zalijeme kysaným mlékem rozšlehaným s vodou a vše promícháme.
 - 
                                2
Polévku podáváme vychlazenou.