Přírodní hovězí guláš
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 221 kcal
 - Sacharidy 5 g
 - Tuky 13 g
 - Sodík 245 mg
 - Bílkoviny 22 g
 - Uhlovodany 1 g
 - Cholesterol 70 mg
 - Draslík 16.4 mg
 - Vláknina 676 mg
 - Vitamín A 676 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0.7 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 13.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté maso nakrájíme na kostky, osolíme, okmínujeme a nasucho opečeme. Podlijeme vývarem z cibule a dusíme.
 - 
                                2
Šťávu zahustíme nasucho opraženou moukou rozmíchanou ve vodě a povaříme.
 - 
                                3
Do hotového pokrmu přidáme kousek másla.