Vepřové maso v rajčatové šťávě
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 396 kcal
 - Sacharidy 17 g
 - Tuky 27 g
 - Sodík 357 mg
 - Bílkoviny 24 g
 - Uhlovodany 13 g
 - Cholesterol 88 mg
 - Draslík 263 mg
 - Vláknina 8715 mg
 - Vitamín A 8715 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 53 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3037.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté maso nakrájíme na nudličky, osolíme, prosypeme moukou a zprudka opečeme na rozpáleném oleji.
 - 
                                2
K masu přilijeme rajčatovou šťávu, zakapeme citronovou šťávou a podusíme.
 - 
                                3
Hotový pokrm opepříme, přidáme worcester, hrášek a necháme jen prohřát.