Pstruzi na modro
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 493 kcal
 - Sacharidy 14 g
 - Tuky 17 g
 - Sodík 388 mg
 - Bílkoviny 53 g
 - Uhlovodany 14 g
 - Cholesterol 145 mg
 - Draslík 1137.4 mg
 - Vláknina 6899 mg
 - Vitamín A 6899 mg
 - Vitamín B6 0.7 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 44.2 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 4.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Ryby vykucháme, osolíme a opepříme.
 - 
                                2
Z 800 ml vody, vína, octa a pokrájené cibule uvaříme vývar. Jakmile se vývar vaří, přidáme ryby a vaříme 10 minut.
 - 
                                3
Uvařené ryby servírujeme s plátky citronu.