Vepřové maso se zelím a rajčaty
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 366 kcal
 - Sacharidy 10 g
 - Tuky 26 g
 - Sodík 128 mg
 - Bílkoviny 23 g
 - Uhlovodany 6 g
 - Cholesterol 91.2 mg
 - Draslík 220 mg
 - Vláknina 4434.5 mg
 - Vitamín A 4434.5 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 25.4 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3042 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté maso nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme a dusíme na cibuli. Přidáme nakrájené hlávkové zelí, podlijeme vodou a dusíme na mírném ohni.
 - 
                                2
Když je vše téměř měkké, zaprášíme moukou, přidáme omytá rajčata nakrájená na čtvrtky a povaříme.