Pyré z jablíčka a hrušky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 79 kcal
 - Sacharidy 21 g
 - Tuky 0 g
 - Sodík 1 mg
 - Bílkoviny 1 g
 - Uhlovodany 21 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 185.8 mg
 - Vláknina 8519.8 mg
 - Vitamín A 8519.8 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 7.1 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Jablka a hrušky omyjeme, oloupeme, rozkrojíme a zbavíme jadřinců. Pokrájíme je na malé kousky, dáme je do rendlíku, přimícháme špetku skořice, přidáme 4 lžíce vody a pomalu, pod pokličkou ovoce dusíme doměkka přibližně 10 minut.
 - 
                                2
Měkké ovoce rozmixujeme tyčovým mixérem na pyré, které podáváme mírně teplé i vlahé.