Domácí karamelový puding
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 180 kcal
 - Sacharidy 22 g
 - Tuky 7 g
 - Sodík 99 mg
 - Bílkoviny 8 g
 - Uhlovodany 16 g
 - Cholesterol 135.2 mg
 - Draslík 39 mg
 - Vláknina 0 mg
 - Vitamín A 0 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 775.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Cukr upražíme na suché pánvi na karamel, zalijeme 4 lžícemi horké vody, rozmícháme a rozvaříme. Karamel přilijeme do 1/4 l mléka.
 - 
                                2
Ve zbylém mléce rozkvedláme Solamyl a žloutky, přidáme špetku soli, vlijeme k mléku s karamelem a necháme za stálého šlehání přijít k varu.
 - 
                                3
Odstavíme z ohně a přimícháme pevný sníh z bílků. Krém plníme do skleněných misek a zdobíme ovocem a ušlehanou smetanou.