Ovocné jáhly
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 779 kcal
- Sacharidy 153 g
- Tuky 12 g
- Sodík 172 mg
- Bílkoviny 18 g
- Uhlovodany 153 g
- Cholesterol 14.8 mg
- Draslík 727.3 mg
- Vláknina 33221 mg
- Vitamín A 33221 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 14.4 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Jáhly spaříme horkou vodou a uvaříme se solí a lžící oleje, necháme je vychladnout. 
- 
                                2Nakrájená jablka na kousky podusíme s trochou vody a cukru a necháme vychladnout. 
- 
                                3Smícháme jáhly, jablka, jogurt s trochou skořice a osladíme medem. 
- 
                                4Dáme vychladit. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        