Italské carpaccio
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 286 kcal
 - Sacharidy 4 g
 - Tuky 13 g
 - Sodík 108 mg
 - Bílkoviny 28 g
 - Uhlovodany 4 g
 - Cholesterol 112.9 mg
 - Draslík 420.9 mg
 - Vláknina 76.5 mg
 - Vitamín A 76.5 mg
 - Vitamín B6 0.7 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 2.8 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Maso necháme ztuhnout v mrazničce, poté ho nakrájíme na velice tenounké plátky, které přendáme na servírovací talíře.
 - 
                                2
Hořčici, citrónovou šťávu a žloutek rozmixujeme a postupně vmícháváme olej. Do vzniklé majonézy všleháme smetanu, osolíme a opepříme, přidáme tabasco.
 - 
                                3
Nakrájené maso servírujeme přelité majonézou a zdobené kapary.