Vývar z kuřete
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 102 kcal
- Sacharidy 21 g
- Tuky 173 g
- Sodík 56 mg
- Bílkoviny 3 g
- Uhlovodany 16 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 245.7 mg
- Vláknina 9431.8 mg
- Vitamín A 9431.8 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 19.9 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Očistíme a propláchneme kuřecí skelety studenou vodou. Vyskládáme je na plech a dáme do předehřáté trouby na 160 stupňů zapéct na 10 minut. 
- 
                                2Skelety dáme do hrnce, přidáme nakrájenou cibuli, mrkev, pórek, celer, petržel, tymián, bobkový list, celý pepř a zalijeme studenou vodou. 
- 
                                3Přivedeme k varu a necháme zvolna táhnout 4 hodiny. 
- 
                                4Poté scedíme, osolíme, opepříme a podáváme. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                        