Vepřové kotlety s hořčicovou omáčkou
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 294 kcal
- Sacharidy 4 g
- Tuky 21 g
- Sodík 113 mg
- Bílkoviny 23 g
- Uhlovodany 0 g
- Cholesterol 89 mg
- Draslík 344 mg
- Vláknina 379.8 mg
- Vitamín A 379.8 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 50.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Vepřové kotlety omyjeme, osušíme, naklepeme, na okrajích nařízneme, opepříme a osolíme. 
- 
                                2V pánvi rozehřejeme olej a kotlety v něm z každé strany opékáme 5 minut. Poté je vyjmeme a dáme na nahřátý talíř. 
- 
                                3Do pánve k výpeku vmícháme hořčici a smetanu, omáčku krátce provaříme a dochutíme pepřem a solí. 
- 
                                4Kotlety na talíři přelijeme hořčicovou omáčkou a podáváme. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        