Bílé fazole s uzeným kuřecím masem
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 600 kcal
- Sacharidy 53 g
- Tuky 10 g
- Sodík 210 mg
- Bílkoviny 17 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 57 mg
- Vláknina 1608.8 mg
- Vitamín A 1608.8 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2.5 mg
- Vitamín E 1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 7.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Den předem namočíme bílé fazole ve studené vodě, druhý den je uvaříme ve vodě, ve které byly namočené, téměř doměkka. 
- 
                                2Mezitím drobně pokrájíme maso z poloviny uzeného kuřete a nakrájíme cibuli. 
- 
                                3Do předvařených fazolí přidáme maso, bobkový list, sůl, pepř a fazole dovaříme. 
- 
                                4Na oleji zpěníme cibuli, přisypeme papriku s moukou a necháme zasmahnout. Zásmažku zalijeme trochou vývaru z fazolí, metličkou ušleháme a přilijeme k fazolím. Vše ještě chvíli podusíme. 
- 
                                5Fazole rozdělíme na talíře a podáváme s chlebem. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        