Štičí kenelky
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 388 kcal
- Sacharidy 2 g
- Tuky 35 g
- Sodík 517 mg
- Bílkoviny 18 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 301.6 mg
- Draslík 79 mg
- Vláknina 124.3 mg
- Vitamín A 124.3 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Štičí maso bez kůže a kostí dvakrát umeleme, osolíme, opepříme, přidáme bílky, utřeme vařečkou do hladka a nakonec prolisujeme přes síto. 
- 
                                2Směs dáme do lednice na půl hodiny vychladit, poté vmícháme šlehačku. 
- 
                                3V kastrolu necháme vařit vodu se lžičkou soli, lžicí vykrajujeme noky, které rychle zavaříme. Stáhneme plamen, přiklopíme pokličkou a necháme „táhnout“ 8 minut při teplotě 90°C. Nevaříme. 
- 
                                4Scezené noky podáváme s holandskou omáčkou. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        