Hovězí vemínko po španělsku
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 638 kcal
- Sacharidy 17 g
- Tuky 51 g
- Sodík 413 mg
- Bílkoviny 18 g
- Uhlovodany 14 g
- Cholesterol 451.5 mg
- Draslík 457.2 mg
- Vláknina 6683 mg
- Vitamín A 6683 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 88.7 mg
- Vitamín E 1.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 39.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Vemínko vcelku uvaříme ve slané vodě, necháme je vychladnout a nakrájíme na plátky. 
- 
                                2Cibuli nakrájíme na kolečka, papriky na proužky, rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme kousky a prolisujeme česnek. 
- 
                                3V pánvi rozehřejeme máslo, na kterém dozlatova z obou stran opečeme plátky vemínka. Přendáme je do jiné nádoby a na másle v pánvi opečeme cibuli. Když zrůžoví, přidáme proužky papriky, rajčata, česnek, kečup, vrátíme zpět kousky vemínka a vše osolíme. Zakryjeme pokličkou a dusíme 10 minut. 
- 
                                4Podáváme posypané zelenou petrželkou. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        