Toasty s pancettou, žampiony a sýrovou omáčkou
Suroviny
- 50 g Sýr Čedar
 - 80 g Pancetta
 - 2 krajíc Chléb toastový
 - 1 ml Worcester (worcesterská omáčka)
 - 0.5 kávová lžička Sůl
 - 0.25 kávová lžička Pepř černý mletý
 - 4 ks Vaječný žloutek slepičí
 - 8 ks Žampiony čerstvé
 - 0.42 polévková lžíce Olej olivový
 - 4 polévková lžíce Smetana 33% (šlehačka)
 - 2 polévková lžíce Hořčice v prášku
 
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 917 kcal
 - Sacharidy 64 g
 - Tuky 54 g
 - Sodík 1181 mg
 - Bílkoviny 60 g
 - Uhlovodany 64 g
 - Cholesterol 23580.9 mg
 - Draslík 3405.8 mg
 - Vláknina 24766.2 mg
 - Vitamín A 24766.2 mg
 - Vitamín B6 1.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 21.2 mg
 - Vitamín E 1.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 9.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Žampiony s plochým kloboukem očistíme, klobouky použijeme a nožky odložíme. Potom nastrouháme čedar. Vezmeme dva krajíce toastového chleba a mírně je opečeme.
 - 
                                2
Klobouky žampionů na olivovém oleji po obou stranách opečeme a Odložíme je na papírové utěrky, které vsají přebytečný tuk. Na plátky nakrájenou pancettu dokřupava ogrilujeme. Opečené kloboučky žampionů rozložíme na krajíce bílého toustového chleba a na ně pak ogrilované plátky slaniny.
 - 
                                3
V misce smícháme žloutky s nastrouhaným sýrem, práškovou hořčicí a worcesterskou omáčkou, přimícháme šlehačku, směs podle chuti osolíme a opepříme a omáčkou pokryjeme povrch obložených toustů.
 - 
                                4
Vložíme pod gril, dozlatova zapečeme a servírujeme.