Brambory s jablky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 343 kcal
 - Sacharidy 59 g
 - Tuky 10 g
 - Sodík 616 mg
 - Bílkoviny 8 g
 - Uhlovodany 59 g
 - Cholesterol 14.5 mg
 - Draslík 1274.1 mg
 - Vláknina 20100 mg
 - Vitamín A 20100 mg
 - Vitamín B6 0.7 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 37.7 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 13.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Oloupané brambory nakrájené na kousky uvaříme v osolené vodě doměkka.
 - 
                                2
Jablka oloupeme, zbavíme jadřinců a nakrájíme na osminky. Krátce je osmahneme na másle, podlijeme vodou a dusíme doměkka.
 - 
                                3
Jablka promícháme s bramborami, rozmačkáme, vmícháme koření a nakrájenou, osmaženou slaninu. Pokrm podle chuti osolíme.