Fenyklový salát s křenem a kečupem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 39 kcal
 - Sacharidy 4 g
 - Tuky 2 g
 - Sodík 111 mg
 - Bílkoviny 1 g
 - Uhlovodany 2 g
 - Cholesterol 0.9 mg
 - Draslík 550.6 mg
 - Vláknina 6008 mg
 - Vitamín A 6008 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 6.4 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očištěný fenykl nakrájíme na tenké nudličky. Promícháme jej s kečupem,nastrouhaným křenem, olejem, octem a solí.
 - 
                                2
Salát upravíme na talířky a podáváme.