Vločková polévka s vejci
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1408 kcal
 - Sacharidy 125 g
 - Tuky 83 g
 - Sodík 4934 mg
 - Bílkoviny 47 g
 - Uhlovodany 113 g
 - Cholesterol 831.4 mg
 - Draslík 1615.5 mg
 - Vláknina 27000 mg
 - Vitamín A 27000 mg
 - Vitamín B6 1.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 60 mg
 - Vitamín E 11.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 78.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Ovesné vločky vaříme asi 15 minut, prolisujeme a zalijeme vývarem, osolíme, povaříme, přidáme máslo a za stálého míchání přilijeme mléko a prošlehané žloutky.
 - 
                                2
Místo mléka můžeme použít smetanu nebo přidat houby.