Zelený salát s vlašskými ořechy
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 324 kcal
 - Sacharidy 15 g
 - Tuky 26 g
 - Sodík 154 mg
 - Bílkoviny 11 g
 - Uhlovodany 10 g
 - Cholesterol 9.8 mg
 - Draslík 287.8 mg
 - Vláknina 10663.5 mg
 - Vitamín A 10663.5 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0.8 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Salát omyjeme, necháme okapat a listy natrháme na kousky.
 - 
                                2
Ořechy nasekáme najemno, větší část v misce smícháme s jogurtem a octem, dochutíme pepřem a solí.
 - 
                                3
Kousky salátu důkladně s jogurtovou zálivkou promícháme, necháme vychladit a podáváme posypané zbylými nasekanými ořechy.