Koprová omáčka, vařené vejce, knedlík
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 224 kcal
 - Sacharidy 15 g
 - Tuky 12 g
 - Sodík 167 mg
 - Bílkoviny 16 g
 - Uhlovodany 7 g
 - Cholesterol 493.9 mg
 - Draslík 236 mg
 - Vláknina 3018 mg
 - Vitamín A 3018 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 24.4 mg
 - Vitamín E 1.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Vejce uvaříme natvrdo a oloupeme.
 - 
                                2
Bešamelovou omáčku zahřejeme, ochutíme citronovou šťávou a cukrem a povaříme. Na konec vmícháme nasekaný kopr, prohřejeme, ochutnáme a podle chuti přidáme cuke nebo citronovou šťávu.
 - 
                                3
Podáváme s knedlíkem a vejci na tvrdo.