Hroznový salát s dresinkem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 423 kcal
 - Sacharidy 61 g
 - Tuky 12 g
 - Sodík 29 mg
 - Bílkoviny 8 g
 - Uhlovodany 61 g
 - Cholesterol 555.3 mg
 - Draslík 428.2 mg
 - Vláknina 3150 mg
 - Vitamín A 3150 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 18.9 mg
 - Vitamín E 1.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Kuličky vína otrháme od stopek, rozpůlíme a vyjmeme semínka. Dáme do misky, pokapeme lžící likéru a necháme 10 minut odpočinout. Ovoce rozdělíme do dezertních misek.
 - 
                                2
Žloutky šleháme ve vodní lázni a postupně přidáváme cukr. Do hustého krému opatrně a za stálého míchání přiléváme víno a zbývající likér.
 - 
                                3
Horkým vinným krémem přelijeme ovoce v miskách a ihned podáváme.