Salát z fazolových lusků
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 158 kcal
- Sacharidy 22 g
- Tuky 7 g
- Sodík 1176 mg
- Bílkoviny 4 g
- Uhlovodany 22 g
- Cholesterol 3.9 mg
- Draslík 424.9 mg
- Vláknina 10906 mg
- Vitamín A 10906 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 24.4 mg
- Vitamín E 0.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Fazolové lusky zbavíme vláken, opláchneme ve studené vodě a zalijeme je čerstvou vodou. Lusky uvaříme téměř doměkka a scedíme. Po okapání lusky nakrájíme na menší kousky a dáme do misky. 
- 
                                2Ve vodě rozpustíme sůl, cukr, ocet a zálivku necháme povařit. Vychladlou zálivku nalijeme na lusky, přidáme olej, pepř, promícháme a hotový salát necháme vychladnout. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        