Lehký ovocný salát
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 255 kcal
- Sacharidy 65 g
- Tuky 1 g
- Sodík 35 mg
- Bílkoviny 3 g
- Uhlovodany 65 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 821.5 mg
- Vláknina 13750 mg
- Vitamín A 13750 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 145.8 mg
- Vitamín E 1.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Oloupeme ovoce, vykrojíme jadřince z jablek, odstraníme bílá vlákna slupky z citrusových plodů. 
- 
                                2Všechno ovoce nakrájíme na kostičky, odstraníme pecky z mandarinek, pomeranče a grepu. 
- 
                                3Osladíme sirupem, promícháme a salát dáme vychladit. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        