Salát z konzervovaného tuňáka s grapefruitem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 167 kcal
 - Sacharidy 10 g
 - Tuky 5 g
 - Sodík 219 mg
 - Bílkoviny 19 g
 - Uhlovodany 10 g
 - Cholesterol 11.3 mg
 - Draslík 372.6 mg
 - Vláknina 4000 mg
 - Vitamín A 4000 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 26.5 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
V míse promícháme přecezený a okapaný celer (část nálevu dáme stranou) s grapefruitem, který jsme zbavili kůry, vyloupali a rozdělili na kousky. Nálev rozmícháme s hořčicí a nalijeme na celer s grapefruitem. Z tuňáka slijeme olej a na talíři rozdělíme na menší kousky a klademe na salát do mísy.