Salát z rajčat a brynzy
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 232 kcal
- Sacharidy 7 g
- Tuky 19 g
- Sodík 47 mg
- Bílkoviny 9 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 26 mg
- Draslík 380.9 mg
- Vláknina 3205.5 mg
- Vitamín A 3205.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 19.1 mg
- Vitamín E 0.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Rajčata nakrájíme na plátky, petrželovou nať nasekáme na jemno, smetanu ochutíme pepřem. 
- 
                                2Do mísy naskládáme rajčata, rozdrobíme na ně Brynzu, posypeme petrželovou natí, přelijeme smetanou. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        