Salát z fazolí a rostbífu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 361 kcal
 - Sacharidy 20 g
 - Tuky 22 g
 - Sodík 353 mg
 - Bílkoviny 25 g
 - Uhlovodany 20 g
 - Cholesterol 43.9 mg
 - Draslík 594.1 mg
 - Vláknina 14019.5 mg
 - Vitamín A 14019.5 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 28.3 mg
 - Vitamín E 1.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Fazolky vyloupeme z lusků a omyjeme v sítu pod studenou vodou. V hrnci přivedeme k varu osolenou vodu a fazolky v ní pod pokličkou 10 minut vaříme.
 - 
                                2
Dýňová semínka nasekáme nahrubo. Cibuli oloupeme, nakrájíme najemno a v misce ji smícháme s octem a oběma druhy oleje, podle chuti přidáme pepř a sůl, přisypeme dýňová semínka a důkladně promícháme.
 - 
                                3
Uvařené fazolky slijeme, necháme je v sítu okapat, pak obalíme v zálivce a dáme vychladnout.
 - 
                                4
Rostbíf nakrájíme na nudličky, smícháme ho s vychladlými fazolkami, salát rozdělíme na talíře nebo do misek a podáváme.