Salát ze sterilovaného hrášku
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 89 kcal
- Sacharidy 13 g
- Tuky 3 g
- Sodík 379 mg
- Bílkoviny 6 g
- Uhlovodany 13 g
- Cholesterol 122.7 mg
- Draslík 272.8 mg
- Vláknina 9510 mg
- Vitamín A 9510 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 48.8 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Sterilovaný hrášek a nakrájené sterilované fazolky promícháme s jemně nakrájenou petrželkou. 
- 
                                2Vše zalijeme zálivkou z citronové šťávy, soli, cukru a trochy vody. 
- 
                                3Hotový salát ozdobíme plátky natvrdo uvařeného vejce a plátkem vařené červené řepy. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        