Okurkový salát jako předkrm

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 5

Suroviny

  • 20 g Ořechy vlašské
  • 200 g Zakysaná smetana
  • 1 ks Okurka salátová
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 118 kcal
  • Sacharidy 5 g
  • Tuky 11 g
  • Sodík 34 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 5 g
  • Cholesterol 20.6 mg
  • Draslík 220.5 mg
  • Vláknina 1536 mg
  • Vitamín A 1536 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 3.2 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Okurku omyjeme a nakrájíme na tenké plátky. Plátky okurek smícháme s hustou kyselou smetanou.

  • 2

    Vše posypeme nahrubo nasekanými vlašskými ořechy.

Komentáře k receptu