Hlávkový salát s podmáslím
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 24 kcal
 - Sacharidy 2 g
 - Tuky 1 g
 - Sodík 59 mg
 - Bílkoviny 2 g
 - Uhlovodany 0 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 5.6 mg
 - Vláknina 1471.5 mg
 - Vitamín A 1471.5 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0.6 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očištěný a omytý hlávkový salát natrháme na kousky a vsypeme do mísy.
 - 
                                2
Podmáslí rozšleháme se solí a olejem a nalijeme na salát v míse. Přidáme omytý, nasekaný kopr a vše promícháme.
 - 
                                3
Salát ihned podáváme.