Pudink z bílé čokolády s borůvkami

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 200 g Kompot borůvkový
  • 30 g Cukr moučkový
  • 1 g Agar
  • 8 g Káva instantní
  • 80 g Čokoláda bílá
  • 50 g Cukr krystal
  • 200 ml Smetana 16% (pochoutková)
  • 15 ml Citronová šťáva
  • 200 ml Kokosové mléko
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 418 kcal
  • Sacharidy 50 g
  • Tuky 23 g
  • Sodík 23 mg
  • Bílkoviny 4 g
  • Uhlovodany 32 g
  • Cholesterol 25 mg
  • Draslík 96.3 mg
  • Vláknina 8832.5 mg
  • Vitamín A 8832.5 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2.3 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Do rendlíku nalijeme kokosové mléko, smetanu, přidáme nalámanou bílou čokoládu, agar, cukr, trochu kávy a přivedeme k varu. Povaříme asi 5 minut, odstavíme, nalijeme do pudinkových mističek a necháme vychladnout.

  • 2

    Borůvkový kompot scedíme, poté borůvky zakápneme citronovou šťávou, posypeme moučkovým cukrem a rozmačkáme vidličkou. Borůvkovou směs naneseme na vychladlé pudinky a podáváme.

Komentáře k receptu